Unes primàries de primera!


Aquest cap de setmana, des de divendres dia11 a les 16h, fins diumenge a les 13h, han tingut lloc les ELECCIONS PRIÀRIES DE SOM GRAMENET.

Un procès participatiu i  obert a la ciutadania de Santa Coloma, on tothom que volgués, podia triar les candidates i candidats que conformaran les primeres posicions de la llista electoral per a les properes eleccions municipals que tindran lloc aquest proper mes de maig.

Ha estat un cap de setmana en el què ens hem sentit molt ben acompanyades, amb bon ambient i una participació notable per un esdeveniment com aquest. I és que, al llarg del cap de setmana, s’han acostat a votar 307 persones amb la voluntat de decidir, de forma directa, quines persones volen que els representin dins l’Ajuntament.

A partir de quarts de dues de diumenge, es va fer un dinar pica-pica de germanor, en el què van assistir les candidates i candidats, així com actuals regidores i regidors, i d’altres persones que van voler conèixer els resultats tan bon punt es donés a conèixer. Al voltant de les 14h, vàrem rebre la visita dels regidors José Téllez i la Dolors Sabater de Guanyem Badalona, que van mostrar el seu suport com a organització política germana i veïna, la qual ha citat a SOM Gramenet com a referent de la política municipalista a Catalunya en més d’una ocasió.

Poc minuts després de les 17h de diumenge, va acabar l’escrutini i l’actual regidora Anna Pérez, va presentar els resultats. Al dia següent, amb el recompte definitiu i la rectificació de gènere i paritat, la llista definitiva va resultar ser la següent:

(A la foto falten els candidats Carles Valls i Jan Marc Viñas que no van poder assistir per motius personals i laborals)

1.Albert Gerard Ventura

2.Gemma Oliva

3.Jaume Abelló

4.Sara Martín

5.Marta López

6.Carles Valls

7.Víctor Godino

8.Sílvia Terol

9.Marta Oller

10.José Espinoza

11.Josep Pascual

12.Rut Terol

13.Jan Marc Viñas

14.Amalia Pérez

 

La resta de la llista electoral fins al número 27, més els suplents, es donarà a conèixer més endavant.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.