FEM UNS PRESSUPOSTOS MÉS SOCIALS?


Aquesta setmana ha conclós el període d’al·legacions al pressuposto municipal per a l’any 2019.  Des de SOM Gramenet, apostem perquè aquest diner públic, que és de totes i tots els colomencs, sigui repartit i invertit en polítiques que reverteixin en benefici de totes les persones i del teixit social de la ciutat, de forma col·lectiva, segons les necessitats particulars de la població.

És per això que, per a nosaltres, invertir en polítiques socials amb uns pressupostos distribuïts seguint aquest criteri és una prioritat. És una de les vies efectives per tal d’encarar i posar fil a l’agulla a la solució de necessitats d’una població com la de Santa Coloma de Gramenet.

Així doncs, aquestes són les al·legacions als pressupostos que des de SOM Gramenet hem exposat:

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.