La falta de respecte del govern del PSC a l’Ajuntament


Aquest passat dissabte dia 20 de juliol, els grups de l’oposició de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (excepte el PP), varem publicar un Comunicat denunciant la massa freqüent i habitual actitud irrespectuosa de l’alcaldessa i el govern socialista en els Plens Municipals cap a la resta de regidores i regidors de l’oposició.

Poques hores després, i a través d’un mitjà públic com és la web de l’Ajuntament (que som totes, no només el PSC), i del Twitter del mateix, el grup del PSC va fer un comunicat de “resposta”, en un to agressiu i assegurant que emprendria “accions legals”. Sembla ser que la llibertat d’expressió (o més ben dit, la manca de llibertat d’expressió) també incomoda als dirigents de la casa de la nostra vila.

Aquest és el nostre comunicat:

 

D’una banda, volem expressar que aquesta mena d’amenaces no ens fan cap por, ja que en el nostre comunicat no es feia altra cosa que expressar una opinió de malestar i indignació, totalment lícita i compartida per 3 grups de l’oposició.
 
D’altra banda, com que les imatges valen més que mil paraules i afrotunadament els Plens es graven, us volem mostrar a què ens referim posant com a exemple 3 talls de vídeo que demostren que no ens inventem res.

Vídeo exemple 1. Falta de respecte i to agressiu cap al regidor Jordi Garcia de SOM Gramenet:

Vídeo exemple 2. Falta de respecte cap a la regidora Alexandra Sevilla, de Gent d’Esquerres-ICV-EUiA:

Vídeo exemple 3. Falta de respecte (enganxada, ho havia fet a micro tancat) cap al regidor Dimas Grajera, de C’s:

(cal punxar a l’enllaç)

http://www.hashcut.com/v/xx9ePFt

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.