SOMRIU #22


Ja fa uns dies que el tenim circulant: el SOMRIU número 22.

Aquesta edició, dedicada especialment a temes que giren al voltant lluites veïnals per la defensa del territori a la nostra ciutat; la de la Plataforma Salvem Ciutat Vella, per evitar la destrucció del centre històric de Gramenet; i un estudi sobre l’impacte econòmic real del RockFest 2015, que posa sobre la taula, un cop més, que Can Zam no és lloc per a macro-concerts, que no suposen un gran benefici de cara al comerç local i ens reafirma a seguir lluitant pel què Can Zam ha de ser: un parc urbà, verd i frondós!

Que vagi de gust!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.