INICIEM PROCÉS ADMINISTRATIU PER ATURAR EL SUPOSAT “PROCÉS PARTICIPATIU” D’USOS DE CAN ZAM.


INICIEM PROCÉS ADMINISTRATIU PER ATURAR EL SUPOSAT “PROCÉS PARTICIPATIU” D’USOS DE CAN ZAM.

Aquest matí SOM Gramenet hem presentat una instància a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet amb un escrit sol·licitant anul·lar i deixar sense efectes l’anomenat “Procés participatiu per al Pla d’usos de la segona fase del Parc de Can Zam” iniciat per Alcaldia.

En més d’una ocasió hem manifestat que aquest és un procés poc transparent i del tot fraudulent. Fins i tot, vàrem arribar a forçar un Ple Extraordinari a l’octubre, per a posar la qüestió sobre la taula, denunciar aquest fet, i exigir la derogació d’aquest procés. El Ple, però, va resultar absolutament estèril, degut a les oïdes sordes que l’equip de govern va fer a tots i cadascun dels arguments presentats. Aquí podeu veure l’entrada al nostre web del dia següent, on vàrem resumir la sessió plenària:

Oïdes sordes al Ple Extraordinari.

Vàrem elaborar un “dodecàcleg” amb els 12 motius resumits, en els quals es fonamenten els arguments de les nostres protestes i denúncies, que no són només per part de SOM Gramenet, sinó també d’altres partits polítics. Però, sobretot, per part de la ciutadania i els moviments veïnals (veure l’entrada web referida més amunt), i fins i tot un breu vídeo on diverses persones exposaven aquests 12 motius.

Ja que, fins a dia d’avui, no hem fet més que rebre evasives per part de l’Ajuntament, que en cap moment ha sabut defensar de manera convincent la seva posició al respecte, SOM Gramenet hem pres la determinació d’optar per la via administrativa.

Des d’aquest moment, l’Ajuntament disposa de fins a 3 mesos per a respondre. Esperem poder tenir novetats abans no arribi la data límit d’aquest termini. Nosaltres, com sempre, estarem ben a l’aguait.

En cas de no obtenir una resposta satisfactòria, des de SOM Gramenet emprendríem les accions legals pertinents, interposant un contenciós administratiu.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.