Suport a les represaliades del cas dels 27 i més


Ahir, 10 de gener de 2018, SOM GRAMENET, va participar a la convocatòria de suport i roda de premsa feta pel grup de suport les encausades del cas “27 i més” de la UAB, d’entre les quals hi ha dos veïns de la nostra ciutat, un d’ells ex-regidor de la nostra formació a l’Ajuntament.

El passat diumenge, dia 7 de gener, una ordre de crida i cerca emesa pel Jutjat núm. 3 de Cerdanyola del Vallès comportava la detenció, de bon matí, d’una altre dels encausats, en Carles. Finalment, va ser deixat en llibertat a migdia, rebent el suport de mig centenar de persones que es van concentrar a les portes de la comissaria.

Inicialment desconeixedores de les causes de la detenció, l’equip d’advocades del col•lectiu de represaliades “27 i Més”, ha pogut verificar la relació de la detenció amb el procés que manté aquest col•lectiu sota l’amenaça de la Fiscalia espanyola d’entre 11 i 14 anys de presó per la seva participació en les mobilitzacions al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2013. A més, l’equip jurídic, va alertar del risc de detenció imminent que pesa sobre altres companyes del col•lectiu de represaliades. En aquest vídeo, l’Oriol i el Javi, les dues persones encausades a Gramenet, expliquen la seva situació:

És per aquest nou impuls del procés judicial, per la detenció innecessària del Carles i les properes que es poden esdevenir, que el col•lectiu de repressaliades “27 i Més” i els grups de suport han fixat un calendari d’accions i mobilitzacions per tal de denunciar aquests nous abusos.

Per a fer públic l’estat actual del cas i les properes mobilitzacions, aquesta setmana han tingut lloc diverses concentracions i rodes de premsa; dimarts 9 de gener, a les 12h, al Rectorat de la UAB; i ahir dia 10 de gener, a les 18h, a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet, on prop d’un centenar de persones varen mostrar el seu suport al Javi i l’Oriol.

Tota la informació del cas: https://som27imes.wordpress.com/


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.