[VÍDEO] Can Zam. Carregats de raons


Tal i com explicavem en una entrada a aquesta web, en el Ple Extraordinari del 30 d’octubre forçat per aquest Grup Municipal, SOM Gramenet va presentar 12 raons per les quals considerem que el procés “participatiu” de la Fase II de Can Zam és en realitat un frau. Vam plantejar una sèrie de qüestions i preguntes a les quals, el grup de govern del PSC, va fer oïdes sordes, esquivant-ne absolutament tota resposta.

Aquí podeu llegir l’entrada a què ens referim, sorresponent al dia posterior al Ple Extraordinari:

ENTRADA WEB 31 D’OCTUBRE

Per a fer més visible i acladridora per a la ciutadania les nostres inquietuds al respecte, i les sospites que ens fan pensar que aquest procés és més aviat una estratègia per tal de poder perpetuar la macroesplanada per a macroconcerts en comptes de respectar l’acord i la promesa de l’Ajuntament de fer un Parc verd i frondós, la setmana passada penjavem un vídeo explicatiu amb el resum de les nostres 12 raons.

Aquí el teniu!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.