Can Zam: Forcem Ple Extraordinari


Ja fa temps que, des de SOM Gramenet, poseem en alerta el fet que el suposat procés “participatiu” sobre el futur de Can Zam que va engegar l’Ajuntament fa uns mesos, és més que dubtós i qüestionable… per no dir que és, directament, una burla a la ciutadania.

Per què ho creiem? Perquè incompleix el seu propi reglament de participació;  perquè tant l’Ajuntament com l’AMB poden decidir desestimar opcions votades; perquè trenca sense miraments l’acord arribat l’any 2007; per obviar la lluita, la feina i el compromís amb Can Zam que la Plataforma en defensa de la Serralada de Marina i Can Zam porta a les esquenes des de fa 41 anys.

En definitiva, perquè posa totes les traves possibles a l’opció més lògica i coherent, que és fer que Can Zam sigui, d’una vegada per totes, un parc verd i frondós i pulmó natural de la nostra hiperpoblada i hipercontaminada ciutat.

Ja ho explicàvem en el darrer SOMRIU, concretament en la pàgina 2:

SOMRIU! 14

Així doncs, en un acte sense precedents, SOM Gramenet, amb el suport de la Plataforma en Defensa de la Serralada de Marina i Can Zam i del grup Gent d’Esquerres – ICV-EUiA, hem forçat a l’Ajuntament a realitzar un Ple extraordinari que tindrà lloc el proper 30 d’octubre a les 19h.

Perquè el futur de Can Zam és un dels punts clau del futur de Santa Coloma de Gramenet. Perquè ens hi va la salut, l’entorn i el nostre (ja empobrit de per si) ecosistema. Perquè són dècades de lluita i molta feina feta per molts veïns i veïnes compromesos que no poden anar a la brossa.

Can Zam, parc urbà, verd i frondós!

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.