Roda de premsa contra abusos policials i en defensa de la llibertat d’expressió


Dimecres, 20 de setembre de 2017.

Aquest matí a les 9h ha tingut lloc, als Justjats de Santa Coloma de Gramenet, una roda de premsa per denunciar i frenar els abusos policials que estan tenint lloc, a la nostra ciutat i a d’altres, contra la llibertat d’expressió política, amb identificacions i decomisos de material en defensa del referèndum de l’1 d’octubre. El motiu concret de la roda de premsa d’avui se centrava en els fets que van tenir lloc la passada nit de diumenge, quan 4 veïns de Gramenet que estaven penjant cartells a amb consignes a favor del referèndum i el vot al “Sí” varen ser identificats per agents de la policia local.

A la roda de premsa hi han intervingut l‘Aitor Blanc (membre i ex-regidor i portaveu de SOM Gramenet), l’Ángel González (portaveu de Solidaritat Obrera), la Gabriela Serra (Diputada de la CUP al Parlament de Catalunya) i el David Aranda (advocat i portaveu nacional d’Alerta Solidària), i ha comptat amb la presència i la cobertura de mitjans locals i d’un equip de TV3 Televisió de Catalunya.

Feu clic als enllaços d’aquí sota, per a veure les breus intervencions de la roda de premsa:

INTERVENCIÓ GABRIELA SERRA (Diputada CUP)

 

INTERVENCIÓ DAVID ARANDA (Alerta Solidària)

 

INTERVENCIÓ AITOR BLANC (Som Gramenet)

 

INTERVENCIÓ ÁNGEL GONZÁLEZ /Solidaritat Obrera)

 

Aquí podeu veure la nota de premsa emesa per Alerta Solidària, on s’explica la denúncia de forma més detallada:

 

 

 

 

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.