SOMRIU 12! Especial canvi de regidores


Acaba de veure la llum l’edició número 12 del SOMRIU!

Hem volgut aprofitar aquesta 12a edició per a fer un especial canvi de regidores. Si encara no coneixes a alguns dels nostres regidors i regidores ( o a cap), dels que han estat en aquesta primera etapa de 2 anys, o dels que entraran en la nova etapa, en aquest número del SOMRIU! ells i elles mateixes expliquen qui són, quines han estat o seran les tasques de cadascú en particular, quines són les seves inquietuds i per què varen prendre la decisió d’implicar-se a SOM Gramenet, entre d’altres coses.

Recordem que aquest proper dissabte dia 17 de juny, a partir de les 18:30h, als jardins de Can Sisteré, farem la Festa del Relleu, una gran festa amb activitats per a tota la família, concerts, sopar a la fresca i molt més, per celebrar l’acompliment d’un dels nostres principals compromisos: la rotació de regidors i regidores.

A la Festa també hi trobaràs, de forma gratuïta, el nou SOMRIU! I ben aviat, el trobaràs també a diversos establiments de la ciutat.

Ja pots descarregar la versió digital del SOMRIU! núm 12 fent clic a la imatge:

SOMRIU 12.1

 

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.