SOMRIU núm 11


Ja tenim, acabat de sortir del forn, el nou número del SOMRIU.

La portada d’aquest número 11 ve dedicada al problema de l’habitatge i les lluites contra els abusos en aquest sentit a la nostra ciutat. També fem un anàlisi de perquè, des de SOM Gramenet, denunciem mala praxi de comunicació per part de l’Ajuntament, i per què recolzem el SÍ a un Referèndum sobre el futur de Catalunya.

butlleti-som_11_web

A més, a la contraportada, trobareu una interessant entrevista amb Juani González, treballadora de de LIMASA i presidenta del Comitè d’Empresa, que ens explica la lluita de les treballadores de la neteja per la municipalització del servei.

Podreu trobar-lo de forma gratuïta en diversos establiments de la ciutat, o bé podeu llegir o descarregar la versió digital fent clic aquí: SOMRIU nº 11

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.