Xerrada sobre el Cas Pretòria


El proper dimarts, dia 28 de març, SOM Gramenet ha organitzat una xerrada sobre corrupció política centrada en el Cas Pretòria. La xerrada, que porta per títol “Cas Pretòria. Ni màfies ni silencis. Mai Més.”, comptarà amb un ponent de luxe: en DAVID FERNÀNDEZ, ex diputat de la CUP i expresident de la comissió contra la corrupció al Parlament de Catalunya.

DavidFernandezXERRADA pretoria

En unes dates en què s’està duent a terme el judici del Cas Pretòria, que està deixant en evidència moltes de les sospites que gran part de la ciutadania de Gramenet s’ensumava des de feia molt, analitzarem les claus del judici i la trama de corrupció, i també reflexionarem sobre les seves possibles conseqüències. Aprofitarem també per a fer un repàs de la importància que van tenir en el seu dia els moviments veïnals, els quals varen ser els primers en denunciar, des de la lluita al carrer, la prepotència d’un PSC de Santa Coloma liderat per l’alcalde corrupte Bartomeu Muñoz.

L’acte tindrà lloc a les 19h a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra (C/ Lluís Companys, 27). L’aforament és limitat!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.