Denunciem irregularitats del CCB a l’Oficina Antifrau


Antifrau1

El passat dimecres dia 14 de març, SOM Gramenet, juntament amb d’altres candidatures municipalistes presents al Consell Comarcal del Barcelonès i vinculades a la coalició CUP- Poble Actiu, vàrem presentar a l’Oficina Antifrau una denúncia per irregularitats detectades al Consell.

Les irregularitats detectades per la Sindicatura de Comptes se sumen a les investigacions que duu a terme la fiscalia, relacionades amb el cas Pretòria, juntament amb altres aspectes de la gestió de l’ens, presumptament fraudulents.

L’objectiu és esclarir i depurar responsabilitats dins del Consell Comarcal del Barcelonès per diversos casos d’ús o destinació irregular de fons públics que cal que siguin investigats.

Aquí podeu llegir la Nota de Premsa presentada als mitjans, on s’expliquen els fets amb més detall:  Nota de Premsa denúncia al CCB a Antifrau)

L’Alba Calvo, regidora de SOM Gramenet i portaveu de la coalició CUP-Poble Actiu al Consell Comarcal, va argumentar que “existeixen suficients fets objectius que fan necessari que l’Oficina Antifrau investigui tot un seguit de mala praxis continuada i una fuga de diner públic que podrien constituir frau de fons públics”. En aquest sentit, com va assegurar Calvo, des de la representació al Consell volem “que es dirimeixin responsabilitats polítiques i personals de totes les irregularitats comeses al Consell Comarcal i les seves entitats dependents” i que també “es prenguin les mesures pertinents per a que s’acabi amb pràctiques dubtoses i amb una gestió opaca com ha estat fins ara la institució”.

Vídeo de les declaracions de la regidora Alba Calvo (fes clic a la imatge)

AlbaPremsa1

Infografia explicativa de les irregularitats detectades al CCB:

Infografia


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.