REMUNICIPALITZEM els serveis públics!


BANNERXerradaMunicipalitzacioOK

Des de SOM Gramenet hem preparat un acte per parlar sobre la municipalització dels serveis públics, en un moment en què el debat és sobre la taula en molts sentits, començant per la campanya de re-municipalitzar el servei de l’aigua que ha engegat el Grup Metropolità de l’AMB (del qual SOM Gramenet en forma part), fins a la decisió de l’Ajuntament de Santa Coloma de deixar en mans privades el servei de neteja dels edificis municipals. Perquè evitar la privatització d’aquesta mena de serveis és essencial per a poder garantir una gestió allunyada d’interessos empresarials privats, que tenen com a únic objectiu l’obtenció de beneficis. La municipalització és el primer pas cap a la transparència i una gestió més ajustada a les necessitats de la ciutadania.

L’acte tindrà lloc aquest dijous dia 16 de febrer, a les 19:30h a Ca la Sisqueta (Av. Santa Coloma, 104), i comptarà amb els següents ponents:

Aitor Blanc, regidor de SOM Gramenet, que ens explicarà el cas de l’incompliment de l’acord de municipalitzar el servei de neteja al qual s’havia compromès l’equip de Govern del PSC de Santa Coloma de Gramenet.

Natxo Parra, advocat del Col·lectiu Ronda, que ens parlarà de les afectacions en l’àmbit laboral de les (re)municipalitzacions, que és l’entrebanc més recorrent a l’hora de tombar propostes de municipalització. Ens presentarà l’informe que hem encarregat sobre el cas de la neteja d’edificis municipals a Gramenet.

Albert Boada, regidor de Nova Economia i Serveis Centrals a l’Ajuntament de Sabadell (Crida per Sabadell), exposant el treball que estan fent respecte a les qüestions de municipalització de serveis (processos, entrebancs que us poden s’estan trobant, coses positives que pot generar, etc.)

XerradaMunicipalitzacioOK


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.