Ple Obert: Alerta, territori en perill!


Aquest dimecres dia 25 de gener, al Casal Municipal Les Oliveres, us convidem a participar en el Ple Obert que organitzem des de SOM Gramenet per tal de recollir les impressions i opinions de la ciutadania respecte a temes que es tractaran en el proper Ple Municipal de dilluns dia 30 de gener.

PamfletCara1

 
En aquesta ocasió, a més, dedicarem bona part d’aquesta trobada a informar del nou projecte urbanístic aprovat pel govern que està previst al barri de Les Oliveres i volem aprofitar aquest acte per parlar amb vosaltres i escoltar la vostra opinió.

Parlem concretament de la illa situada entre el carrer Jaume Balmes i Lluís Millet, que al nostre veure és una aberració estètica i medi ambiental per al barri, i no creiem que signifiqui cap bé per al veïnat.

Us convidem, com sempre, a venir, participar i dir la vostra. Us hi esperem!

PamfletCara2

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.