Els pressupostos donen per més!


CapçalWeb

 

Des de SOM Gramenet, hem denunciat molt sovint que el mapa de la situació socioeconòmica a Santa Coloma mostra clarament una població majoritàriament empobrida i mancada d’uns recursos que requereixen una inversió econòmica molt més elevada que la que es destina actualment de la partida de pressupostos municipals anuals.

Però no ens limitem només a la queixa. Hem elaborat una sèrie de propostes de re-distribució per tal de fer possible aquest augment, tan necessari, en els pressupostos en matèria social.

En el darrer Ple vàrem presentar una sèrie d’esmenes als pressupostos presentats per l’equip de govern del PSC, les quals varen ser rebutjades una per una. No obstant això, volem presentar-vos, de forma gràfica i entenedora, quines són aquestes propostes.

Com veureu en el gràfic, d’una banda, proposem la reducció de despesa en algunes partides que considerem excessives. D’altra banda, alguns exemples de recaptació d’ingressos. Finalment, amb el total de diners de l’estalvi i nous ingressos, indiquem la nostra proposta de distribució d’aquests recursos econòmics en partides socials.

 

Redistribució pressupost 1

 

Redistribució pressupost 2


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.