Estem amb tu, Aitor! #NiReiNiPor


El nostre company Aitor Blanc ha estat detingut aquest matí davant de casa seva en una altra mostra més de la persecució judicial que pateix la gent que lluita i expressa les seves idees per part de l’Estat.

Ha estat detingut, juntament amb un altre dels encausats, per no comparèixer a declarar davant l’Audiència Nacional on estaven citats el passat dia 7 per la crema de fotografies del rei durant una manifestació l’Onze de setembre.

Segons ens han informat, els mossos d’esquadra portaran a l’Aitor a disposició de la Guardia Civil, que portarà a l’Aitor fins a Madrid a l’Audiència Nacional, mesura que considerem totalment desproporcionada i injusta.

detencio-aitor

Des de SOM Gramenet volem mostrar tot el nostre suport al nostre regidor Aitor Blanc, l’altre detingut  i a les altres 3 persones encausades. La persecució de les idees i l’empara en la llibertat d’expressió haurien de ser un garant en un Estat que es pretén democràtic.

Perquè no hi ha un delicte més gran la vulneració de drets i llibertats d’un Estat contra la seva població!

Estem amb tu, Aitor!

CONCENTRACIÓ DE SUPORT:

12h davant de la comissaria dels Mossos de Singuerlin

20h a la Plaça de la Vila


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.