Prou Barreres!


Campanya de som contra les barreres arquitectòniques.
peronpasso
SOM Gramenet ha iniciat una campanya per aconseguir que l’Ajuntament suprimeixi les barreres arquitectòniques que proliferen a la ciutat: pals de la llum enmig de la vorera, forats al paviment, desnivells… Per a això ha editat uns adhesius que proposen enganxar a la barrera per senyalitzar-la i evitar que algú es faci mal.
perillcaigudes
Tothom pot participar a la campanya. SOM demana que, quan algú enganxi l’adhesiu, li faci una foto amb el mòbil de manera que es vegi bé el lloc on s’ha enganxat i l’enviï amb un tuit al hashtag #BarreresGramenet, tot penjant la foto i el lloc on hi ha la barrera. Si pot ser, a més, la mateixa foto es pot enviar a premsa@somgramenet.cat, indicant el lloc també, per fer un recull de totes les barreres i presentar-les al govern municipal perquè les elimini. Els adhesius es poden aconseguir al despatx municipal de SOM o es poden descarregar i imprimir punxant en els següents enllaços:

DISSENY: “I jo… Per on passo?”

Entre totes i tots, trenquem les barreres!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.