Article al Full Informatiu (16/09/16)


Article publicat pel portaveu del Grup Municipal de SOM Gramenet al darrer Full Informatiu (“L’Ajuntament Informa”).

 

articlefullinfo160916

 

Nou curs, reptes pendents.

Encetem un nou curs i, amb aquest, els reptes —molts— pendents d’afrontar, després de moltes promeses fallides de
l’equip de govern (PSC). Ja estem acostumats que s’aprovin o diguin coses als plens de l’Ajuntament i després restin a mitges o en promeses. Un exemple clar: estudis de (re)municipalitzacions de ser veis —per tal que deixin d’estar privatitzats— que no arriben, sent contínuament la resposta «està en estudi».
SOM Gramenet va aconseguir que s’aprovés una moció per aprofitar els aliments excedents de les escoles que s’acaben llençant. Després de lluitar perquè l’acord es porti a terme, descobrim estupefactes que aquesta proposta ha estat presentada pel PSC al Parlament de Catalunya. El PSC només busca el protagonisme; si no pot posar-se la medalla, no s’esforça: trist, molt trist.

Moltes propostes i al·legacions a projectes: poques respostes. Processos de participació ciutadana que acaben sent meres operacions de màrqueting. I molts altres temes que resten als calaixos i promeses de «sí, properament es convocarà per treballar-ho», i encara esperem.

En definitiva, ens queda persistir per transformar la política local, que només serà possible si la gent està activa al carrer.

 

Aitor Blanc

Portaveu del Grup
Municipal Som Gramenet


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.