SOM Gramenet davant la diada de l’11 de setembre


SOM Gramenet, davant la diada de l’11 de setembre, volem manifestar el següent:
1. SOM Gramenet és un moviment ciutadà plural centrat a ajudar a ressoldre els problemes que té la nostra ciutat per fer-la més justa, habitable, participativa i solidària. La nostra presència a l’Ajuntament, com a primera força de l’oposició, és una eina per aconseguir aquests objectius però com a organització ens trobem molt més còmodes en la reivindicació veinal. Malgrat que la nostra ciutat és el nostre focus de treball, lògicament, no vivim d’esquenes a la realitat política de Catalunya, l’Estat espanyol i del món, que ens afecten, ens preocupen i ens interessen.
2. Com cada any, aquest 11 de Setembre hi ha previstos diversos actes reivindicatius tant a la nostra ciutat com a altres punts de Catalunya. SOM Gramenet, essent fidel a la seva filosofia de reivindicació de carrer, no participarà en els actes institucionals que tindràn lloc a la ciutat. Pel que fa als actes convocats per altres entitats de la ciutat, respectant la nostra pluralitat, deixem oberta la participació a qualsevol persona vinculada a SOM Gramenet a títol individual però no ens farem visibles com a organització.
3. Amb tot, animem als veïns i veïnes de Gramenet a mobilitzar-se i participar de les diferents convocatòries que es realitzaran en aquesta Diada per la justícia social i el reconeixement i exercici del dret a l’autodeterminació.
Gramenet de Besòs, 9 de setembre de 2016

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.