Els números de la campanya electoral 2015 de SOM Gramenet


La despesa global de la campanya de SOM Gramenet ha estat de 12.014,26 € dels quals 10.802,72 € corresponen a la facturació a través de Poble Actiu, essencialment de material d’impremta, anuncis de premsa i lloguer d’infraestructures, i de 1.211,54 € corresponents a despeses de materials divers i d’activitats de pre-campanya.

El finançament s’ha fet amb fons propis de Gent de Gramenet i Podem Gramenet, les aportacions de les quotes mensuals de 10 € dels nous adherits a SOM Gramenet i la procedent d’una aportació especial individual de 50 € que han fet molts col·laboradors i col·laboradores i que suposa un suport important a les despeses de la campanya.

El cost del mailing repartit als domicilis de la ciutat (un díptic i papereta per domicili) que està subvencionat al 100 % per la normativa electoral ha estat de 3.925,69 €.

SOM Gramenet no té cap crèdit amb cap banc o caixa, ni per tresoreria, ni cap hipoteca concertada. Tampoc té béns materials propis amb valor destacable. Cal destacar molt que una part important dels actes han estat possibles gràcies a la participació voluntària de moltes persones implicades en el projecte. Han estat moltes les persones que han treballat desinteressadament tant en els repartiments, transports, muntatge de plafons, enganxada de pancartes i altres, com en aspectes més tècnics i professionals: disseny de plafons, díptics, cartells i logos, filmacions, fotografia o gravació d’àudio. També cal mencionar els vehicles de megafonia, el “SOMmòbil” i la furgoneta, sense oblidar-nos de la col·laboració dels músics, cantants, talleristes, cambrers i cuineres i cuiners. En definitiva, hem comptat amb moltes aportacions i ens han deixat moltes coses difícils de valorar, però que nosaltres valorem molt: Moltes gràcies!

Comissió Econòmica de SOM Gramenet.

Enllaç al document detallat de les despeses de la campanya electoral de SOM Gramenet.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.