Passem els comptes de la campanya


La despesa prevista de la campanya electoral de SOM Gramenet està pressupostada en 12 mil euros distribuïts sobretot en pagaments en concepte de comunicació (publicitat exterior, premsa, material comunicatiu, web i xarxes socials) i d’actes i activitats (infraestructura i materials).

El finançament es fa amb fons propis de Gent de Gramenet i Podem/Podemos Gramenet, les aportacions de les quotes mensuals de 10 euros dels nous adherits a SOM Gramenet i la procedent d’una aportació especial individual de 50 euros que han fet molts col·laboradors i col·laboradores i que suposa un suport important a les despeses de la campanya.

No s’inclou en el pressupost el cost del correu repartit als domicilis de la ciutat (un únic díptic i papereta per domicili) que està subvencionat per la normativa electoral.

Els comptes clars

SOM Gramenet no té cap crèdit amb cap banc o caixa, ni per tresoreria, ni cap hipoteca concertada. Tampoc té béns materials propis amb valor destacable. Tots els encàrrecs o comandes s’han fet a comerços o empreses locals o petites empreses.

L’Assemblea de SOM Gramenet té una Comissió Econòmica i una Comissió de Garanties per vetllar pel bon funcionament i l’acompliment del Codi Ètic recentment aprovat.

Agraïments

Cal destacar molt que una part important dels actes han estat possibles gràcies a la participació voluntària de moltes persones implicades en el projecte. Han estat moltes les persones que han treballat desinteressadament tant en els repartiments, transports, muntatge de plafons, enganxada de pancartes i altres, com en aspectes més tècnics i professionals: disseny de plafons, díptics, cartells i logos, filmacions, fotografia o gravació d’àudio. També cal mencionar els vehicles de megafonia, el famós ‘SOMmòbil’ i la furgoneta. I sense oblidar-nos de la col·laboració dels músics, cantants, talleristes, cambrers, cuineres i cuiners!

En definitiva, hem comptat amb moltes aportacions i ens han deixat moltes coses difícils de valorar, però que nosaltres valorem molt.

Moltes gràcies a tothom.

SOM Gramenet és transparència!

Amb aquest escrit hem fet quatre pinzellades sobre quin és el pressupost, quins han estat els conceptes de les despeses, quines han estat les aportacions voluntàries i quina ha estat la feina i la dedicació voluntària de moltes persones.

Però no ens quedem aquí. Un cop tinguem tots els números tancats, farem públiques totes les despeses finals i tots els ingressos de manera desglossada.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.