Col·labora


El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

A quin barri vius? (obligatori)

Com vols participar a SOM Gramenet?

Afiliar-me
Rebre informació i convocatòries importants
Assistir a les assemblees
Col·laborar amb l'activisme a les xarxes
Col·laborar amb l'activisme al carrer
Participar a una comissió de treball (indica quina al missatge, per exemple: comunicació, barris, drets socials, urbanisme o pressupostos participatius)


Vols col·laborar econòmicament amb SOM Gramenet?

No

Quota mensual de 10€
Una altra quantitat


Vols rebre el newsletter (butlletí electrònic) de SOM Gramenet al teu email?


Vols rebre informació de SOM Gramenet al teu mòbil? (màxim un missatge al dia)

No

Número de mòbil:
Quina aplicació utilitzes? WhatsAppTelegram


El teu missatge (opcional)En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, SOM Gramenet us informa que les vostres dades seran incorporades a un fitxer automatitzat per a finalitats d’informació i participació en les activitats del Partit Polític SOM Gramenet, NIF: G-66508607.
En compliment de la Llei 34/2002 (LSSICE), podreu rebre comunicats i invitacions a esdeveniments de participació ciutadana de SOM Gramenet per mitjans electrònics. D’acord amb allò disposat a l’art. 22 LSSICE, si ho desitgeu, podeu deixar de rebre les nostres comunicacions, així com exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició a través d’info@somgramenet.cat o adreçant-vos al responsable del fitxer per escrit: SOM Gramenet, c. Pompeu Fabra, 108, àt. 2a, 08922, Santa Coloma de Gramenet