Comunicat de resposta a la sentència del procés


Davant la dura sentència emesa ahir pel Tribunal Suprem contra els presos i preses polítiques catalanes des de SOM Gramenet condemnem rotundament aquest atac a la llibertat, no només nacional sinó democràtica.

L’Estat demofòbic ha volgut donar una sentència exemplaritzant contra tota aquella dissidència del règim del 78: ha condemnat a persones per exercir el dret a l’autodeterminació i amb la seva sentència amenaça amb l’aplicació del delicte de sedició a totes aquelles dissidències polítiques i socials que contestin a aquest règim.

Però no ens aturarem. Seguirem dempeus garantint el dret a l’habitatge, aturant l’especulació urbanística a la nostra ciutat, treballant per un món realment feminista i uns països catalans lliures i republicans. I tot a partir de la millor eina que tenim el poble contra aquest règim: la desobediència civil.

Des de SOM volem enviar la nostra més sincera escalfor i solidaritat a les nostres preses i presos, així com a les exiliades i a totes les seves famílies i cridem a una mobilització constant i popular tal com ja s’està fent a les nostres viles i ciutats. Entre totes, ho aconseguirem. Entre totes, tot!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.