Acte Inicial de Campanya a Singuerlín


Aquest passat diumenge dia 12, a les 12h del migdia, celebravem l’inici de Campanya de SOM Gramenet amb un el nostre Acte Inicial a Singuerlín.

A l’acte, que va ser conduït per la candidata Sara Martín i el candidat Jaume Abelló (de Can Franquesa i Singuerlín, respectivament), hi varen intervenir veïnes i veïns del barri, de diversos sectors professionals i edats, que varen pronunciar breus però emotius parlaments de suport a aquesta candidatura nascuda a partir de la organització de gent implicada en les lluites veïnals i els moviments socials de la ciutat

Confiança, honestedat, compromís, assemblearisme, política des de baix, orgull de barri, humils, amor a Santako, feministes, oberts i participatius, gent lluitadora, consciència de classe,… aquestes i moltes altres varen ser les paraules utilitzades per la desena de persones del barri que varen pujar al nostre petit escenari, per tal de mostrar-nos el seu recolzament.

Durant l’acte, l’artista colomenc Marcos Fontana va realitzar un mural de graffitti, amb el logo de SOM Gramenet. En finalitzar els parlaments, tothom va poder gaudir d’un vermut acompanyat de música a l’aire lliure.

Mil gràcies per a les persones que ens vàreu acompanyar.

Amb tu, ho fem possible!

 

Algunes fotografies més de l’acte de diumenge:

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.