Jardins Efímers al Motocròs


JARDINS EFÍMERS AL “PARC DEL MOTOCRÒS”

Divendres passat, dia 26 d’abril, al Parc del Motocròs, SOM Gramenet vam fer la nostra primera parada de Jardins Efímers, una iniciativa per promoure la reflexió al voltant de la necessitat de zones verdes de debò a Santa Coloma de Gramenet, i la participació ciutadana al voltant d’aquesta qüestió i, de pas, també d’altres temes que afecten a la nostra ciutat.

Els Jardins Efímers consisteixen, tal i com el propi nom indica, en crear una instal·lació efímera emulant un espai de zona verda, amb plantes i gespa en diferents places dures de ciment de les moltes que tenim a la ciutat.

Però els Jardins Efímers són molt més que això; , també s’hi poden trobar diferents espais de jocs i activitats per als infants, així com també un espai de debat obert i distès per a tothom que passi per allà i vulgui acostar-s’hi, i una paradeta de SOM on tothom pot consultar i preguntar sobre les nostres principals propostes de programa, el nostre Codi Ètic, així com resoldre dubtes o fer propostes i demandes concretes.

Una altra de les activitats principals de les instal·lacions dels Jardins Efímers consisteix en què les persones que s’hi acostin puguin ubicar, en un gran mapa de Santa Coloma de Gramenet, els punts de la ciutat on considerin que caldria situar una zona verda, i deixar-ho parcat amb una nota. Aixó mateix, els Jardins Efímers compten, també, amb un espai creatiu en què petits i grans poden dibuixar plegats com s’imaginen les zones verdes que els agradaria tenir a la ciutat.

El tret de sortida dels Jardins Efímers al Parc del Motocròs, va ser tot un èxit, amb una gran afluència de famílies, on vam gaudir d’una jornada d’intercanvi d’impressions, propostes i també, una bona estona de jocs i lleure. Algunes de les candidates i candidats, així com algunes de les regidores actuals, vàren tenir l’ocasió de conversar amb persones del barri, intercanviar impressions, i recollir propostes i inquietuds de la ciutadania de forma directa, en un ambient distès.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.