Compromeses amb Santa Coloma


Compromeses amb Santa Coloma

Coneixes a la Marta López?

És candidata de SOM Gramenet a les eleccions municipals del mes de maig. Aquí pots llegir l’article que va fer pel darrer número d’El Mirall.

El passat diumenge 7 d’Abril SOM Gramenet vàrem presentar la nostra candidatura per les properes eleccions municipals del 26 de Maig, 37 persones compromeses amb la nostra ciutat, que coneixem les seves problemàtiques i volem posar-hi solució, amb l’opinió i la feina de totes les veïnes.

En l’acte, abans d’escoltar unes encoratjadores paraules de Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, les candidates vàrem signar el Codi Ètic que fonamenta les bases de SOM Gramenet, allò que ens mou en el nostre dia a dia.

 

Aquest Codi Ètic (que trobareu a la pàgina web de SOM Gramenet) és un document aprovat a través d’Assemblea, format per 10 punts, que defineixen què som i com entenem la política. Les decisions preses entre totes en assemblea i en procés de primàries, la limitació dels sous, la fi dels privilegis de la política de sempre i la rotació i la regeneració de càrrecs.  Una economia independent i transparent, sense dependre dels bancs, el fre de les portes giratòries i la capacitat de revocar qualsevol càrrec si ho decideixen l’Assemblea o la Comissió de Garanties, així com la regulació dels càrrecs de confiança. Per últim i, per davant de tot, al centre estan les persones i el respecte cap a elles és fonamental, tot això amb una perspectiva de mira feminista.

 

La signatura d’aquest Codi Ètic per part de totes les que formem aquesta candidatura demostra que fer les coses millor, governar amb més transparència, més participació ciutadana, i des d’una òptica més social és possible si hi ha voluntat política. A SOM estem compromeses amb la ciutadania de Santa Coloma perquè pensem i sabem que una ciutat millor és possible.

 

Marta López, candidata de SOM Gramenet


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.