Jardins Efímers reivindicatius


Aquest divendres dia 26 d’abril, SOM Gramenet convidem a tothom qui ho vulgui, a passar-se pel Parc del Motocròs (c/Monturiol, 51) a partir de les 17h, on farem una trobada per imaginar les Zones Verdes que volem i necessitem a Santa Coloma. Totes plegades, pensarem com haurien de ser, i a quins espais de la ciutat les podem crear.

En el SOMRIU! número 24 ja denunciavem que, a la nostra ciutat, hi ha espais urbans catalogats com a zones verdes que realment no ho són. Aquí pots veure la portada:

Fes clic sobre la imatge per llegir-lo on-line!

És per això que, aquest proper divendres dia 26, des de les 17h i durant tota la tarda, farem activitats, tallers i debats al Parc del Motocròs, on hi podran participar, petits i grans. També hi haurà berenar per a totes!

Vine a passar una tarda diferent, alegre i reivindicativa, amb nosaltres!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.