[NdP] Comunicat de suport a la PAHV de Gramenet, de denúncia davant l’emergència habitacional, i de rebuig a l’excès de presència de forces de l’ordre la nostra ciutat


[NdP] Comunicat de suport a la PAHV de Gramenet, de denúncia davant l’emergència habitacional, i de rebuig a l’excès de presència de forces de l’ordre la nostra ciutat

Des de SOM Gramenet volem mostrar tot el nostre suport a la reivindicacions de la PAHV Gramenet sobre l’emergència habitacional que hi ha a la nostra ciutat. Necessitem de manera urgent polítiques valentes que aturin aquesta sagnia que permet que tot el pes de la crisi i de la precarietat recaigui sobre la ciutadania més vulnerable. És inadmissible que les forces i cossos de seguretat i les institucions no siguin al costat de la  justícia social.

Així mateix, volem denunciar l’excessiva presència dels cossos i forces de seguretat amb armes llargues durant aquest cap de setmana a Gramenet, per a “protegir” les carpes d’una organització feixista d’ultra-dreta. A més de suposar una enorme despesa que paquem tota la ciutadania, són uns diners dedicats a un grup polític antidemocràtic, xenòfob, racista i masclista. Un cop més, les institucions es posen en el bàndol equivocat; el d’aquells que violen amb impunitat els drets i llibertats més bàsics.

És per això que, amb aquest comunicat, també volem denunciar aquesta pràctica il·lògica i mesquina per part de les institucions suposadament democràtiques, que otorguen total impunitat a grups antidemocràtics, mentre castiguen als més desfavorits, com va passar ahir en el desnonament d’una família en el barri del Raval, amb un gran desplegament de Mossos d’Esquadra.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *