SOM Municipalistes per la República


SOM Municipalistes per la República!

Ahir, dijous 14 de febrer, SOM Gramenet vàrem participar de la trobada que va tenir lloc a Badalona d’una quinzena de candidatures municipalistes d’arreu del territori català. La trobada va consistir en la presentació del nou espai de confluències polítiques que ens hem ajuntat, totes nosaltres sota el prisma de l’esquerra transformadora, i amb el nom “Municipalistes per la República, des de baix”.

Aquest nou paraigua supramunicipal, s’ha creat per a crear llaços i confluències, i per a compartir experiències de treball i de lluita des de les institucions, amb candidatures que ja tenim una àmplia experiència als ajuntaments, i també algunes de noves.  Amb aquest nou marc, pretenem seguir construint, reforçant i fent crèixer un nou model alternatiu de fer política des dels municipis i per als municipis, en el camí d’arribar al nostre ubjectiu principal; aconseguir una societat més justa i digna per a totes les persones.

A la trobada, hi van assistir l’actual regidora i portaveu de SOM Gramenet, l’Anna Pérez, i també la Gemma Oliva i en Jaume Abelló, els candidats en les posicions 2 i 3, respectivament,  a les propoeres llistes de SOM Gramenet. Les candidatures que formem part de la plataforma MUNICIPALISTES PER LA REPÚBLICA som les següents: SOM Gramenet, Guanyem Badalona en Comú, Sant Adrià en Comú, Guanyem Cerdanyola, Decidim Ripollet, Guanyem Girona, Guanyem Sant Boi, l’Assemblea Ciutadana de Sentmenat, Guanyem Sitges, Totes Fem Badia, Les Franqueses Imagina, Crida Premianenca, Acció Ciutadana de Santa Coloma de Cervelló i la Unitat Argentona per la República. 

 

MÉS INFO:

 

Seguiu Municipalistes per la República a través de les xarxes i la web:

@municipalistesR

 

Enllaços a alguns dels mitjans que van fer-ne ressò:

Diari PÚBLICO:

https://www.publico.es/public/eleccions-municipals-2019-neix-nou-espai-coordinacio-les-confluencies-municipalistes-cup-i-els-comuns.html

El Periódico:

https://www.elperiodico.com/es/badalona/20190214/una-quincena-de-confluencias-locales-de-izquierdas-ultiman-un-pacto-para-frenar-la-extrema-derecha-en-las-municipales-7304776?utm_source=twitter-dogtrack&utm_medium=social&utm_campaign=cm-locales-EPbadalona

 

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.