SOM, a primàries!


Després de les festes nadalanques, des de SOM Gramenet, arrenquem aquest any 2019 amb força i il·lusió. I, per començar, iniciem un PROCÉS D’ELECCIONS PRIMÀRIES per a triar a les candidates i candidats que conformaran els primers llocs a la llista per a les properes eleccions municipals.

Es farà aquest cap de setmana al local de Ca la Sisqueta (Av. Santa Coloma, 104), des de divendres a la tarda fins a diumenge al migdia, en els següents horaris:

DIVENDRES 11 de GENER, de 16h a 20h

DISSABTE 12 de GENER, de 10h a 14h  i de 16h a 20h

DIUMENGE 13 de GENER, de 10h a 13h

 

El procés de votacions és obert a tota la ciutadania de Santa Coloma, de manera que podran votar, aportant el seu DNI, totes aquelles persones majors de 16 anys. Els votants hauran d’omplir una butlleta, per ordre de preferència, amb un mínim de 6 i un màxim de 10, dels noms de les candidates que hagin triat d’entre les persones que han presentat la seva candidatura.

 

Qui són? Te’ls presentem!

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.