Resultats de mocions al ple del 17/12/18


Aquest passat dilluns dia 17 de desembre, SOM Gramenet, presentavem dues mocions.

D’una banda, una moció CONTRA EL BLOQUEIG DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL I EN SUPORT ALS PRESOS POLÍTICS EN VAGA DE FAM, I A LA RESTA DE PRESOS I PRESES POLÍTIIQUES. Per a aaquetsa moció, vàrem fer un vídeo en el què explicavem tot un seguit de motius.

Fes clic aquí per veure el vídeo!

No obstant, aquesta moció va ser rebutjada, amb els vots en contra del PSC, PP i Ciutadans.

L’altra moció, proposada per la plataforma Ningú Sense LLar, i portada al ple per SOM Gramenet i GE-ICV-EUiA, demanava la posada en marxa urgent de RECURSOS HABITACIONALS D’EMERGÈNCIA PER A PERSONES SENSE LLAR DURANT LA PROPERA “OPERACIÓ FRED”. Va ser aprovada per unanimitat, tot i que sense cap compromís ni proposta de solució concreta per part del govern del PSC.

Aquí teniu les imatges amb les mocions i els resultats:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.