1a ASSEMBLEA del darrer curs de legislatura


 

Aquest dissabte passat, dia 15 de setembre, SOM Gramenet  va celebrar la primera de les Assemblees d’aquest darrer curs de legislatura al Centre Cívic del barri Llatí. Va ser un matí ple de reflexions i debats compartits, de balanç, de valoració dels tres anys passats i de projecció d’aquest darrer que s’encara abans de les eleccions municipals que es celebraran el mes de maig de 2019.

Una assemblea en la que va poder copsar-se, de nou, la riquesa, diversitat i compromís de les persones que formen part de SOM Gramenet, de manera directa o indirecta, tant regidors actuals com passats, o militants i simpatizants, amb un objectiu comú; fer una Santa Coloma de Gramenet més justa, habitable, sostenible i solidària, on la raó de ser de totes les lluites i accions polítiques, sobretot al carrer però també dins del consistori, sigui les necessitats i drets col·lectius que tenim com a poble i com a societat.

Dissabte, al Centre Cívic del Llatí, van reunir-se en assemblea, en definitiva, persones que s’estimen Santa Coloma. Persones que volen organitzar-se, de forma horitzontal i participativa, per aconseguir una Santa Coloma millor per a totes les persones que hi viuen.

Aquest serà un any intens, i continuarem treballant dur per a seguir apropant al poble el poder democràtic que mereix i li pertany.

Gràcies a totes aquelles persones que vau venir i participar, i que seguiu confiant i aportant el vostre gra de sorra a aquest projecte col·lectiu.

I als qui no vau poder, us esperem a les properes convocatòries, per seguir creixent i enriquint-nos.

SOM Gramenet la fem entre totes.

SOM-hi!

Recull d’imatges de l’Assemblea de SOM Gramenet:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.