Unes clàusules socials renovades!


Després d’unes quantes decepcions, tenim una petita-gran victòria a celebrar. I és que, per fi, s’ha aprovat la nova guia de clàusules socials de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. I, des de SOM Gramenet estem satisfets ja que hi hem contribuït amb una trentena llarga d’aportacions.

Pensem que amb aquesta guia tenim per primera vegada mitjans per promoure la igualtat de gènere, l’economia social i solidària, l’ocupació local, la millora de les condicions laborals, la inclusió social i la sostenibilitat ambiental.

Lògicament, vetllarem perquè la guia no quedi en paper mullat, sinó que es dugui escrupolosament a terme.

Seguirem treballant!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.