Sol·licitem Ple Extraordinari per la CIBA


SOM Gramenet hem presentat una instància per a sol·licitar la celebració d’un Ple Extraordinari de caire resolutiu, també signada pel Grup Municipal GE-ICV-EUiA, per tal de crear un grup de treball obert als Grups Municipals i entitats de la ciutat, d’on sorgeixi una proposta per a l’edifici de la CIBA, aprofundint en convertir-la en un centre feminista i d’economia social i solidària. La nostra proposta també contempla la possibilitat d’incloure altres usos, sempre respectant la perspectiva de gènere, eix central de tot l’edifici. La proposta resultant haurà de ser sotmesa a un procés participatiu a tota la ciutadania emparat pel Reglament de Participació.

La resta de l’oposició (Ciudadanos i PP) també recolza la celebració del Ple Extraordinari i del debat obert, tot i no ser signants d’aquesta sol·licitud, ja que no consideren el feminisme i l’economia social i solidària com a pilars del futur projecte.

 

Document de la Instància:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.