Jornada de Sant Jordi reivindicativa!


La Diada de Sant Jordi d’ahir va ser la jornada més reivindicativa d’aquesta festivitat dels darrers anys.

Des de SOM Gramenet vàrem voler posar el nostre granet de sorra i a la paradeta de la Plaça de la Vila hi va tenir especial rellevància la reivindicació per la llibertat d’expressió i la denúncia als atacs que està patint en diversos àmbits, tant a escala política, com és la intervenció de l’estat espanyol a la Generalitat amb l’aplicació de l’article 155 i els presos polítics, com fins i tot en l’àmbit artístic, amb diversos artistes i rapers encausats.

Així doncs, la parada de Sant Jordi de SOM Gramenet d’enguany disposava de símbols respecte a aquesta qüestió, i fins i tot unes màscares reivindicatives amb les què tothom que ho desitjava podia fer-se una foto.

Les persones que van acostar-se a la parada també van poder adquirir, entre d’altres coses, el nou SOMRIU, una publicació que complia ahir els 20 números. Com sempre, el trobareu a diversos establiments de la ciutat, de forma gratuïta. O bé, si ho preferiu o no podeu esperar a adquirir-lo en paper, podeu veure’l on-line fent clic a la imatge:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *