[NdP] Les candidatures municipalistes transversals impulsen un espai de debat i coordinació d’esquerres i republicà.


[NdP] Les candidatures municipalistes transversals de l’àrea metropolitana impulsen un espai de debat i coordinació d’esquerres i republicà.

Foto de capçalera: Alex Nebot
La primera trobada oberta es celebrarà el 26 de maig a Badalona.
Crear un espai de reflexió, debat i coordinació davant el repte de les municipals del 2019 en clau d’esquerres i republicana. Amb aquest objectiu, Guanyem Badalona en Comú, Decidim Ripollet, Compromís per Cerdanyola, Alternativa d’Esquerres per Badia, SOM Gramenet i Sant Adrià en Comú impulsen una jornada de debat i reflexió el proper 26 de maig a Badalona.
L’espai es planteja establir una col·laboració intensa i de base amb candidatures municipalistes àmplies de l’entorn dels Comuns, la CUP i ERC que s’estiguin configurant a la resta del país en clau republicana i d’esquerres. La seva voluntat és articular una estratègia àmplia amb tots aquells sectors que volen plantar cara a les polítiques d’austeritat  i l’autoritarisme de l’Estat espanyol, avançant en justícia social i radicalitat democràtica.
Per les plataformes convocants, els resultats de les darreres eleccions i el panorama polític canviant i incert actual estan causant moviments de les forces polítiques clàssiques amb l’objectiu d’obtenir noves majories.
Davant d’aquesta perspectiva, consideren imprescindible trobar-se i reflexionar plegades per garantir l’aplicació de les polítiques socials i transformadores que s’estan duent a terme als ajuntaments del canvi.
Alhora, aquesta coordinació ha de permetre fer créixer i coordinar el model ampli i exitós de les esquerres plurals als governs municipals, més enllà de l’àrea metropolitana i les comarques properes.
SOM Gramenet, 20 d’abril de 2018
639 78 85 49 (Anna Pérez)
618 17 37 34

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *