Articles de regidores a mitjans locals


Aquests dies, la regidora Anna Pérez i el regidor César Lóper, han publicat sengles articles en dos mitjans locals de premsa escrita; el full informatiu de Santa Coloma de Gramenet, l”Ajuntament Informa”, i a “El Mirall.net”, respectivament.

L’article de l’Anna Pérez, a l'”Ajuntament Informa“, tracta sobre la Vaga Feminista del 8M. – Cal tenir en compte que l’article havia de ser entregat dos dies abans del dia de la vaga, amb la qual cosa, no apareix una valoració sobre la jornada de Vaga, sinó una reflexió sobre els motius de la mateixa. –

L’article del regidos César López a “El Mirall.net” és una reflexió sobre el dret a casa a una ciutat con Santa Coloma de Gramenet, on els preus cada vegada són més desorbitats i la garantia d’aquest dret és cada vegada més lluny dels colomencs i colomenques.

Aquí podeu llegir ambdós articles:

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *