Assemblea Oberta de febrer


Aquest passat dissabte dia 17 de febrer, a la Biblioteca de Can Peixauet, va tenir lloc la segona part de l’Assemblea Oberta de SOM Gramenet.

 

Aquesta segona part va ser complementària i continuació de l’Assemblea que es va fer el dissabte dia 20 de gener, a la mateixa Biblioteca. Després d’aquella primera part de l’Assemblea on es fer balanç de la feina feta els darrers dos anys i mig de legislatura municipal, la de dissabte passat va ser una assemblea on tocava mirar al futur.

 

Com totes les altres Assemblees que ve organitzant SOM Gramenet, aquesta també era oberta a tothom que hi volgués participar i aportar opinions i reflexions respecte a les qüestions plantejades, extretes de la sessió de gener, la primera part de l’assemblea. En el debat col·lectiu hi van participar una quarantena de persones, que van passar-se al llarg del matí per Can Peixauet.

 

Les reflexions de la jornada, que va ser força enriquidora, van girar al voltant de la feina a desenvolupar en el que queda de legislatura per tal d’incidir encara més en la política de la ciutat, tant des de dins com des de fora del Consistori, des del carrer, on hem estat sempre presents, i també des de les Institucions. Un altre punt important que va tractar-se, va ser entorn a com encarar les properes eleccions del maig del 2019.

 

Des de SOM Gramenet, sempre volem recordar que aquestes Assemblees i jornades de treball i reflexió són obertes a tothom qui vuglui, doncs el poder per a canviar i millorar la nostra ciutat i el nostre món, parteix de la implicació i la participació de tots i cadascun de nosaltres. Per això, no volem deixar de convidar-vos, ara a i sempre, a totes les trobades obertes que organitzem des de SOM.

 

Vine a decidir sobre el futur de Gramenet.
Digues la teva!

Mira un recull de fotografies de l’Assemblea de dissabte 17 de febrer:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.