Primera Assemblea 2018


Aquest passat dissabte, dia 20 de gener, va tenir lloc la primera Assemblea Oberta d’aquest nou any 2018 que tot just arrenca. Aquesta primera Assemblea Oberta va suposar la primera part de dues que es complementaran.

La segona part serà l’Assemblea Oberta que es tindrà lloc el dissabte dia 17 de febrer, on posarem en comú les reflexions i conclusions extretes de la primera part, debatrem com encarar la resta de la legislatura i començarem a estudiar els possibles escenaris de cara a les properes eleccions. Un cop més, aprofitem per recordar que tothom qui vulgui participar hi està convidat, com sempre!

A partir de dinàmiques grupals, es van analitzar i fer valoració dels diversos esdeveniments que han marcat el pas de SOM Gramenet per l’Ajuntament des de que va esdevenir segona força al Consistori i primera de l’oposició, en les eleccions de Maig de 2015.

Va ser una jornada de treball gens feixuga, molt amena, participativa i enriquidora, que va servir per a fer una diagnosi d’on som, com ha estat el camí fins  ara i cap a on volem anar, tenint en compte allò que podem millorar i quines són les nostres fortaleses.

Més avall us posem un recull de fotografies de l’Assemblea.

Us esperem dissabte 17 de febrer a la segona part. Tothom hi compta!

Seguim lluitant i creant poder popular!

 

 

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.