Marxa veïnal al Passeig de la Salzereda


EL PASSEIG SALZEREDA ES REFORMA… QUÈ HI DIUEN LES VEÏNES I VEINS?

El Passeig Salzereda es reformarà. Com ja és habitual el govern de la Núria Parlon havia tirat pel dret i havia plantejat un projecte sense comptar en absolut amb l’opinió dels veïns i veïnes. Tampoc comptaven, però, amb la capacitat organitzativa i el sentit crític d’aquests, que s’han mobilitzat i han obligat l’equip de l’alcaldessa a plantejar una segona opció, proposada directament pel veïnat, la qual consisteix en mantenir l’essència del Passeig tal i com està, amb una vorera ben ampla del costat dels edificis, amb espai per a què els infants puguin jugar sense perill, amb terrasses i mantenint el vial de cotxes a distància dels habitatges. A més, per lògica, aquesta opció 2 hauria de ser clarament més econòmica que la que proposa l’equip de govern.

El proper dissabte dia 16 es podrà votar i triar entre les dues opcions. Aquest procés participatiu, si es pot anomenar així, té incomptables mancances que com a SOM Gramenet hem denunciat i ho continuarem fent, però amb tot, us encoratgem a donar suport als veïns i veïnes del barri votant l’opció 2.

Els veïns i veïnes del passeig, a més, convoquen a la ciutadania a recolzar-los en una marxa veïnal que tindrà lloc demà, a les 19h, al mateix Passeig Salzereda, i que tindrà el seu punt d’inici a l’encreuament amb el carrer Mn. Jacint Verdaguer. Els veïns i veïnes t’hi esperen!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.