1-O: Volem votar!


Des de SOM Gramenet, convoquem una concentració per a exigir la col·laboració del govern del PSC de Santa Coloma de Gramenet en facilitar l’exercici democràtic i el dret a votar en el referèndum de l’1 d’otubre. L’alcaldessa Núria Parlon ja va fer unes declaracions públiques en què assegurava que, des de l’Ajuntament, no tenen la voluntat de permetre aquest exercici democràtic. És per això que fem una crida a la ciutadania i a totes les organitzacions que desitgin sumar-se a la convocatòria, a la Plaça de la Vila aquest proper dijous dia 13 de juliol a les 19h.

 

L' 1 d'OCTUBRE

 

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.