Relleu completat 1/2


Aquest passat dilluns dia 26 de juny, al Ple Municipal, la primera tanda de regidors de SOM Gramenet van donar compte de la renúncia en els seus càrrecs per donar a pas als regidors i regidores que els faran de relleu en la segona meitat del mandat.

SeientsBuits1En aquesta ocasió, va ser el torn del Joan Pastor, l’Oriol Corral i el Jesús Sánchez, els quals, un cop oficialitzada la seva renúncia i ratificada per el Ple, varen abandonar els seus seients. La segona tanda de regidores (l’Alba Calvo, la Patrícia Lafuente i l’Aitor Blanc), ho faran en el Ple Municipal del 24 de juliol.

Abans d’abandonar els seus seients al Ple,  cadascun dels regidors va fer una intervenció de comiat.

Podeu veure els vídeos aquí:

INTERVENCIÓ DEL JOAN PASTOR:

INTERVENCIÓ DE L’ORIOL CORRAL

INTERVENCIÓ DEL JESÚS SÁNCHEZ


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *