Festa de Relleu!


FESTA RELLEU! petit

El dissabte 17 de juny, SOM Gramenet organitza una gran “Festa de Relleu” de les regidores i regidors. Tindrà lloc als jardins de Can Sisteré, i hi haurà concerts, sopar i, evidentment, l’acte de relleu.

El relleu dels 6 regidors ha estat un dels principals compromisos de SOM Gramenet, juntament amb el de no cobrar per fer política. Els nostres regidors no poden estar més de 2 anys seguits exercint el seu càrrec, com a mesura ètica i de coherència amb una de les màximes del nostre ideari: que cap polític no s’acomodi en la poltrona del poder.

MIRA AQUÍ EL VÍDEO-PROMOCIÓ DE LA FESTA:

FESTA DE RELLEU!

INFORMACIÓ PER AL SOPAR

El sopar a la fresca consistirà en un deliciós cuscús amb llom, i també hi haurà opció vegana. Hi haurà també fruita i pa. Estarà elaborat per la Cooperativa Capfoguer, restaurant i fàbrica de cervesa artesana de Santa Coloma, i estarà amenitzat per la música del grup “Blues Tooth”.

El cost dels tiquets és de 3€. La beguda i els cafès no entren en el preu, però hi haurà servei de barra de la Capfoguer durant tota la tarda i la nit.

Els tiquets es podran adquirir des de demà mateix als següents llocs i horaris:

Despatx de SOM a l’Ajuntament. Horari:

MATINS: de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h.

TARDES: dilluns i dimecres de 16.30h a 19h.

La Fàbfrica Capfoguer. Horari:

DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS: de 12:00h a 16:30h, i de 19:00h a 23:00h

DIVENDRES I DISSABTE: de 12:00h a 16:30h, i de 19:00h a 1:00h

DIUMENGE: de 12:00h a 16:30h


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *