Ple al Carrer 24 de maig


El proper Ple al Carrer tindrà lloc a la Plaça de les Cultures del Raval, dimecres dia 24 de maig a les 18:30h. El debat central girarà entorn a les problemàtiques del barri del Raval i les possibles solucions i accions, així com l’aportació de propostes.
PLE AL CARRER 24 MAIG
Els Plens al carrer són espais d’informació i debat oberts a la ciutadania de Santa Coloma, organitzats per SOM Gramenet, en el que considerem un exercici de plena transparència. L’objectiu és portar al carrer, literalment, a mode d’assemblea, alguns dels temes que es tractaran en el següent Ple Municipal, per tal que tothom els pugui conèixer i dir la seva. Alhora, també pretén ser un espai de propostes ciutadanes, on les persones puguin aportar els seus dubtes, inquietuds o queixes respecte al seu barri en concret, o la ciutat en general.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.