Subvencions per a l’IBI


IBI_imatge

SUBVENCIONS PER A L’IBI

Si sou família monoparental, si teniu més de 65 anys i no viviu amb ningú o si esteu en una situació d’atur, podeu optar a una subvenció de l’impost de béns immobles, més conegut com a IBI. I si no és el vostre cas, però coneixeu a persones en aquesta situació, traspasseu-li aquesta informació!

En cas de les famílies monoparentals les subvencions no estan basades en la renda, cosa que sí passa amb la resta de subvencions, per tant, mireu atentament la renda que us demanen en cas de ser major de 65 anys o estar a l’atur.

Si esteu en alguna d’aquestes situacions i compliu amb els requisits que us demanen heu de tramitar-la presencialment (recordeu demanar cita prèvia) o per correu postal a l’OIAC entre el 3 d’abril i el 16 de maig (ambdós inclosos).

Aquí teniu l’enllaç per poder consultar les condicions, la documentació que us demanen i la tramitació:

https://www.gramenet.cat/ajuntament/seu-electronica/tramits/subvencions-per-a-libi/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *