Una setmana “mogudeta”


Aquesta ha estat una setmana “mogudeta” a la vida política i social de la ciutat. També ho ha estat, especialment, per a SOM Gramenet. És per això que hem volgut fer aquesta publicació a mode de Butlletí Informatiu. D’aquesta manera, farem un repàs d’alguns dels fets més destacats d’aquesta setmana. Bon profit!

LA ROSA O “EL NO-DO DEL PSC”

Des d’aquest passat diumenge dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, el PSC de Santa Coloma està repartint arreu de la ciutat una publicació pròpia; “La Rosa”. Aquest fet en si mateix no seria notícia ni motiu de menció per a nosaltres si no fos perquè es tracta, essencialment, d’una mena de butlletí difamatori per atacar SOM Gramenet al més pur estil “NO-DO”, tant pel contingut com pel llenguatge emprat, més propi de certes publicacions i mitjans de la dreta més rància que no pas d’un partit que s’autoproclama d’esquerres.

NOTÍCIA COMPLETA AQUÍ

BannerNoticiaLaRosaWEB

EL PLE: UN REVÉS A LA DEMOCRÀCIA RECOLZAT PEL PSC I UNA RESPOSTA “RUBIANESCA” QUE HA FET BULLIR LES XARXES

El Ple Municipal de dilluns passat va ser una sessió decebedor en el sentit democràtic, que es va ser protagonitzat per la negació democràtica – en no aprovar-se l’adhesió de la ciutat al Pacte Nacional pel Referèndum – i intervencions d’organitzacions ultradretanes – moció presentada per Ciudadanos per la unitat d’Espanya, recolzada per Societat Civil Catalana – . El fet que més va transcendir, però, va ser la resposta del regidor de SOM Gramenet, Oriol Corral, a aquests darrers. Corral va citar textualment les controvertides paraules que el desaparegut Pepe Rubianes va utilitzar en una entrevista a TV3. El vídeo d’aquest moment va fer-se pràcticament viral a les xarxes en qüestió d’hores, i va transcendir a alguns mitjans de comunicació.

NOTÍCIA COMPLETA AQUÍ

BannerWebPle240417

EL PODER POPULAR I LA PAH CONTRA LA VIOLÈNCIA INSTITUCIONAL

A Gramenet es varen produir 396 desnonaments durant el 2016 (més d’un per dia). Darrere de cadascun d’ells, hi ha una història tràgica i cada intent d’execució produeix uns moment de gran tensió, angoixa i desesperació per a les famílies que estan a punt de ser expulsades a la força de les seves llars. Aquest dimecres 26 d’abril, al carrer Nàpols, va tenir lloc un dels desnonaments més sonats i violents que s’han produït darrerament a la nostra ciutat.

NOTÍCIA COMPLETA AQUÍ

BannerPAHwebAbril

ARXIVAT EL CAS DE LA CREMA DE FOTOS DEL REI. ABSOLT EL REGIDOR DE SOM GRAMENET, AITOR BLANC, I LES ALTRES 4 PERSONES ENCAUSADES. #NiReiNiPor!

NiReiNiPor

Després d’una setmana agitada i farcida de moments poc agradables i de tensió, ahir dijous 27 d’abril a la nit, poc després de les 22h, ens assabentàvem d’una gran notícia: la fiscalia decidia arxivar la causa de la crema de fotografies del rei, quedant absoltes les 5 persones encausades, entre les quals es trobava el regidor de SOM Gramenet Aitor Blanc.

Podeu veure un recull d’ enllaços a diverses webs de mitjans de comunicació autonòmics i nacionals, amb la notícia de l’arxiu del cas de crema de fotos del rei, a continació:

NOITÍCIES 3/24:

http://www.ccma.cat/324/arxivada-la-causa-contra-cinc-independentistes-per-cremar-fotos-de-felip-vi/noticia/2785862/

PÚBLICO:

http://www.publico.es/public/l-audiencia-nacional-arxiva-causa.html

VILAWEB:

http://www.vilaweb.cat/noticies/laudiencia-espanyol-arxiva-la-causa-contra-els-cinc-independentistes-que-van-cremar-fotos-de-felipe-vi/

NACIÓ DIGITAL:

http://www.naciodigital.cat/noticia/130098/arxivada/causa/contra/cinc/independentistes/detinguts/cremar/fotos/rei/durant/diada

EL PUNT AVUI:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.