PLE OBERT: ReCOOPerem l’edifici de l’antiga Escola Sant Just!


A Gramenet tenim un bon grapat d’espais buits, i una gran manca de serveis públics per a la ciutat (Centre de dia i residència per a gent gran, escoles bressol, alberg, etc.). Un d’ells és l’antic edifici de l’Escola Sant Just.

Avui, el Ple Obert que organitza SOM Gramenet, on us convidem a participar amb les vostres propostes, girarà entorn al possible ús d’aquest espai. La ciutadania és qui més coneix què necessita, i és per això que és important sentir la vostra veu i les vostres opinions al respecte.

La cita és a les 18:30 al Centre Cívic Can Mariner. Us hi esperem!

Ple Obert 19042017


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.