Notícies especials 28 de desembre


capcalweb28desembre

b

PARLON S’ENAMORA D’UN “SENSE-PAPERS” I DECIDEIX EMPADRONAR TOTHOM

interracial1

A la Núria Parlon li ha canviat la vida des de que va conèixer en Mohamed. La situació administrativa “irregular” del seu company li ha fet veure que la llei d’Estrangeria és totalment injusta. El noi havia patit detencions en nombroses ocasions pel seu color de pell, però assegura que des de que surt amb ella no li passa. Conscient que el primer que es necessita per accedir al permís de residència és el padró, Parlon ha fet un pas endavant i ha decidit empadronar a qualsevol persona que certifiqui que viu a Sta. Coloma. “L’amor de Mohamed i la seva injusta situació m’ha fet veure com d’equivocada estava”,ha assegurat Parlon. “M’avergonyeixo d’haver votat en contra de la moció que va presentar SOM a demanda de la PAH Gramenet”, ha afegit, afligida per la situació. De fet, l’Alcaldessa afirma que està disposada a oferir-se ella mateixa a anar porta per porta a fer les inspeccions necessàries per poder confirmar que les persones que demanden padró hi viuen encara que no tinguin documents que ho demostrin. “Ens falten tècnics per a fer les inspeccions, perquè tenim a la majoria treballant en comunicació publicitant-me a mi mateixa, però jo vull participar de la solució d’aquesta injustícia”.

AITOR BLANC CREMA LA SEVA PRÒPIA FOTOGRAFIA

aitorcrema

El regidor més mediàtic de SOM Gramenet, Aitor Blanc, va patir un atac extrem d’integritat  i rebel·lia que el va portar a cremar la seva pròpia fotografia. El fet d’haver estat molt present en els mitjans últimament, degut a l’acusació d’injúries a la corona per cremar imatges del rei, l’ha dut a ser un influencer per al jovent de l’entorn indepe i part de les lluites veïnals i socials. És per això que Blanc, conscient de què el poder és una condició que pot corrompre potencialment a qualsevol, ha declarat que “hem de seguir combatent l’abús de poder en tots es àmbits, incloent-nos a nosaltres mateixos. Cremar la meva pròpia imatge, com a símbol de poder i influència sobre altres persones, és el millor i el més coherent”.

Per tal d’evitar seguir augmentant la seva popularitat, la crema de la fotografia la va fer a la terrassa de casa seva, aprofitant que estava fent una barbacoa, i amb la única companyia dels seus companys de pis i alguns amics, que van enregistrar el moment amb els seus telèfons mòbils. Tot i que les imatges no s’han filtrat a petició expressa de l’Aitor, l’acció ja ha arribat a molts a través del boca-orella, la qual cosa ha fet créixer la seva notorietat fins al punt de crear un club de fans anomenat “Cremem-nos!”. “És un malson.”, assegura el regidor, “Quan més íntegre intento ser, més creix la meva popularitat… La lluita no acabarà mai. Però seguirem!”, ha sentenciat amb el puny en alt.

VEUEN A DOS REGIDORS DE SOM COMPRANT A EL CORTE INGLÉS

Barcelona 11 05 2014 Para DISTRITOS Para Comparar con la foto de la carcel de mujeres de Les Corts actualmente El Corte Ingles de Diagonal FOTO Berta Ballve

El passat 24 de Desembre, dos regidors de SOM van ser vistos al Corte Inglés de Maria Cristina fent les últimes compres de Nadal, malgrat haver-se format als col.lectius anticapitalistes i la seva trajectòria personal al costat de l’economia social i solidaria. Dos treballadors colomencs de l’establiment els van fotografiar amb amb la intenció de vendre les fotografies a l’Alcaldessa, per a que pugui esbroncar-los amb motius de pes als Plens Municipals. “Portaven regals dels cars, de marques bones”, han comentat els dos treballadors, “Ens fa vergonya haver-los votat”.

Però el que més crida l’atenció és que anessin a l’establiment de Maria Cristina. Algunes hipòtesis apunten a que han llogat un xalet a Pedralbes, gràcies al sou al què diuen que renuncien, i allà hi viuen tots a mode de comuna hippija. Un dels portaveus de SOM, Oriol Corral, ha declarat extraoficialment: “Treballar per la ciutadania desgasta molt. Ens mereixem algun capritxet de tant en tant. No, tete?”. La regidora Alba Calvo es mostrava indignada davant de les reaccions, que considera “totalment desproporcionades i injustes” i ha assegurat que no entén per què tant de rebombori si, segons paraules textuals, “ho fa tothom”.

S’ha convocat una concentració el dia 28 a les 18h per demanar explicacions i la dimissió dels responsables.

APROVADA LA MOCIÓ PRESENTADA PER SOM GRAMENET PER A PRIVATITZAR LA OiAC

oiae

És difícil trobar un matí en què la OIAC estigui buida. Podríem dir que és a l’Ajuntament el que les urgències al CAP. Els regidors de SOM Gramenet, cansats de rebre queixes per part dels treballadors que informen o fan gestions, van presentar una moció que va ser aprovada a l’últim ple per privatitzar totes les gestions i consultes que s’hi facin. “Nunca pensamos que podríamos estar de acuerdo con ellos. Son independentistas, pero buena gente”, ha confessat el portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament.

L’empresa que finalment s’ha quedat la OIAC ha afirmat que “Els preus varien entre els 10€ si és només una consulta i fins als 100€ si és una gestió molt llarga”. Es rumoreja que ben entrat el 2017 es podrà contractar una tarifa plana per aquells que hi van molt sovint. Aquest matí s’ha pogut veure als portaveus del PP, Ciutadans i SOM fent la primera consulta “esperem ser referent i que tots els Ajuntaments segueixin el nostre exemple”, ha dit Aitor Blanc, portaveu de SOM, mentre dipositava els 10 primers euros.

ENXAMPADA LA REGIDORA PATRÍCIA LAFUENTE ARRENCANT MOLSA

molsa

Patrícia Lafuente, regidora de SOM Gramenet especialment reconeguda pel seu tarannà ecologista i protector del Medi Ambient, ha estat enxampada in fraganti arrencant molsa vora la Font de l’Alzina. Els Bruixots – veïns de la ciutat sensibilitzats amb les àrees verdes i l’entorn natural -, en veure atònits la irresponsable acció de Lafuente, varen portar a la regidora fins a la comissaria dels mossos d’esquadra  amb l’ajuda de mangueres i aixades. La regidora ha dit, en la seva defensa, que “una molsa és un briòfit, un ésser evolutivament inferior que no pateix en ser arrencat”. També va afegir que “per agafar-ne una mica no passa res”.

La Plataforma en defensa de la Serralada de Marina i Can Zam va emetre un comunicat on es demana la  dimissió immediata de Lafuente, per delinqüent ambiental i manifesta hipocresia. Des de SOM Gramenet s’ha fet públic un comunicat en el que la regidora rectifica i diu “Lo siento, me he equivocado. No volverá a ocurrir”. La organització ha sortit en defensa de la Patrícia, i asseguren que “no vemos motivos para que nuestra compañera de partido dimita, ya que no ha sido imputada por la justicia ”.

CIUDADANOS DUBTA DE LA VERACITAT D’AQUESTES NOTÍCIES

csinterrogant

Els regidors del partit Ciudadanos han decidit fer una reunió extraordinària, amb la presència dels seus líders a nivell nacional, degut a un debat intern que ha sorgit respecte al contingut d’aquest butlletí. Alguns creuen que darrera del to satíric de les notícies s’amaga quelcom de veritat. “Es la típica estrategia de, te lo digo en plan “jiji, jaja“, pero te lo estoy diciendo. Sabes?”, ha declarat Dimas Gragera. “No defienden tanto en la libertad de expresión? Pues por qué no lo dicen claramente?”. Sembla ser que els seus cunyats els estan intentant convèncer de que es tracta d’una innocentada. “Nos está costando, la verdad”, han assegurat fonts properes a la família.

Ciudadanos amenaça amb portar al Parlament el contingut d’aquest butlletí per faltes a l’honor i estafa a la ciutadania. Asseguren que “si hace falta, iremos a Madrid y nos quedaremos lo que queda de Fiestas para llegar al fondo de esta cuestión”. Les reaccions dels seus familiars han estat immediates; “Mira que habíamos pasado bien la Nochebuena, casi sin discutir… ahora nos van a dar la Nochevieja y Reyes”, es lamenta una de les mares dels regidors. “Por encima de mi cadáver se va a saltar la comida del día 1 de Enero, que ya no sabe qué excusa poner!”, afirma una tieta.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.