TROBADES OBERTES SOM GRAMENET


banner_web

 

El proper dimecres dia 23 de novembre, a les 18:30h, SOM Gramenet organitza una Trobada Oberta al Centre Cívic Can Mariner, a tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin participar d’un procès informatiu i de debat respecte a la proposta de Pressupostos i Ordenances Fiscals previstes per a 2017, elaborades per l’equip de govern, i que es portaran al Ple Municipal de desembre.

cartelltrobadesnov2016

Des de SOM volem acostar amb la ciutadania, de la forma més directa possible, la informació respecte a aquestes qüestions que afecten a la ciutat i que pensem que mereixen un procès de debat més participatiu i directe amb les persones, de manera que puguem compartir entre totes i tots les nostres idees, inquietuds i possibles al·legacions necessàries a les propostes presentades pel govern.

 

Us convidem, doncs, a passar-vos el proper dimecres pel Centre Cívic Can Mariner!

 

 

 

 

 

 


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.